Eenvoudig van tl- naar led-noodverlichting met de Hertek universele renovatiekit

Met de universele renovatiekit met montagehulp van Hertek bespaart u kosten en montagetijd bij het vervangen van tl-armaturen door energiezuinige led-verlichting, zonder in te leveren op een kwalitatieve esthetische afwerking, terwijl u voldoet aan de eisen uit het Energieakkoord.

Door doelstellingen in het Energieakkoord dienen vluchtrouteaanduiding met een tl-lichtbron vervangen te worden door energiezuinige led-verlichting. Vanaf 1 juli 2020 is het vervangen van tl-vluchtrouteaanduiding verplicht en kan er handhavend tegen opgetreden worden. Het vervangen van de tl-armaturen mag tijdens de jaarlijkse vervanging van de tl-lichtbron.

Geschikt voor verlaagd- of systeemplafonds
Heeft u een verlaagd- of systeemplafond waar u snel en netjes oude tl-armaturen moet vervangen door duurzame led-armaturen? Dan biedt de universele renovatiekit met montagehulp van Hertek de uitkomst. De in Nederland vervaardigde renovatiekit heeft een maximale draagkracht van 1 kilogram en is beschikbaar in drie verschillende gatmaten Ø 20 (HNA001), Ø 76 (HNA002) en Ø 105 (HNA003). Veel oude noodverlichtingsarmaturen met een tl-lichtbron hebben doorgaans een groter formaat dan de compactere armaturen met led-technologie. Bij het vervangen van de oude armaturen door nieuwe armaturen loopt u daardoor vaak tegen de problematiek aan dat u bij vervanging nieuwe plafondplaten nodig heeft. Helaas zijn nieuwe plafondplaten niet altijd aanwezig en als ze er wel zijn dan ziet u vaak een kleurverschil in de plafondplaten. Met de universele renovatiekit is het niet meer noodzakelijk om de plafondplaten te vervangen. Dankzij de handige montagehulp plaatst u de renovatiekit zonder hulpmiddelen of gereedschap in één beweging in het bestaande gat van het tl-armatuur in de plafondplaat.

Het gemak van Hertek
Met de universele renovatiekit met montagehulp van Hertek bespaart u kosten en montagetijd terwijl u voldoet aan de eisen uit het Energieakkoord. Kortom, de renovatiekit is de ideale oplossing om bestaande tl-armaturen met gemak te vervangen door energiezuinige led-verlichting zonder in te leveren op een kwalitatieve, esthetische afwerking. Bestel een gratis sample op hertek.nl/gemak.

Meer weten?
Download hieronder de leaflet universele renovatiekit met montagehulp van Hertek of neem direct contact op met uw accountmanager.

Leaflet: Universele renovatiekit met montagehulp

De universele renovatiekit met montagehulp van Hertek is de eenvoudige, snelle en duurzame oplossing voor het vervangen van verouderde tl-armaturen door energiezuinige led-verlichting waardoor u voldoet aan de eisen uit het Energieakkoord.

Vraag de leaflet over de universele renovatiekit met montagehulp aan