Het complete aanbod noodverlichting voor retail: een kijkje vanuit de product engineer

Hallo, ik ben Koen Kwaspen, Product Engineer bij Hertek Safety. Met mijn technische expertise geef ik je graag een inzicht in ons uitgebreide aanbod aan noodverlichting, speciaal ontworpen voor de retailsector.

De uitdagingen van retail

Retailomgevingen, zoals supermarkten, warenhuizen en boetieks, stellen specifieke eisen aan noodverlichting. Klanten moeten veilig kunnen evacueren bij een noodgeval, terwijl personeel toegang behoudt tot essentiële gebieden. Daarom biedt Hertek Safety oplossingen die niet alleen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, maar ook esthetisch aansluiten bij moderne retailomgevingen.

Ons aanbod

Decentrale noodverlichting: Deze oplossingen zijn ideaal voor kleinere winkels of individuele afdelingen binnen een groot warenhuis. Elk armatuur heeft een eigen batterij en werkt onafhankelijk van het centrale systeem. Dit maakt de installatie eenvoudig en biedt flexibiliteit bij uitbreidingen of verbouwingen. De onafhankelijkheid van elk armatuur zorgt ervoor dat een storing in één unit niet de werking van de andere beïnvloedt.

Centrale noodverlichting: Voor grotere retailomgevingen bieden centrale systemen een efficiëntere oplossing. Met een centraal beheerd systeem kunnen we de noodverlichting eenvoudig monitoren en onderhouden vanuit één locatie. Dit bespaart tijd en kosten op lange termijn. Onze centrale systemen zijn uitgerust met krachtige batterijen die een langere levensduur bieden en betrouwbare werking garanderen.

Spanningsrailoplossing: Een van onze meest innovatieve oplossingen is de spanningsrail-noodverlichting. Met het “Click & Shine” systeem kunnen armaturen eenvoudig op de rail worden geklikt, wat de installatie aanzienlijk vereenvoudigt. Deze oplossing is ideaal voor winkels met een dynamische opstelling, omdat de armaturen snel verplaatst en aangepast kunnen worden zonder ingrijpende aanpassingen.

Esthetische integratie: We begrijpen dat de uitstraling van jouw winkel belangrijk is. Daarom hebben onze armaturen een strak en modern design dat naadloos in elk interieur past. Of het nu gaat om onopvallende inbouwarmaturen of stijlvolle opbouwmodellen, onze noodverlichting verstoort de winkelervaring niet, maar draagt wel bij aan de veiligheid.

Innovatie en betrouwbaarheid

Bij Hertek Safety staan innovatie en betrouwbaarheid centraal. Onze producten worden voortdurend getest en verbeterd om te voldoen aan de veranderende eisen van de markt en de wetgeving. We werken nauw samen met retailers om oplossingen te bieden die niet alleen veilig, maar ook kostenefficiënt en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Als Product Engineer ben ik trots op het werk dat we doen bij Hertek Safety. Ons doel is om retailers te voorzien van de best mogelijke noodverlichting, zodat zij zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: hun klanten veilig houden.

Voor meer informatie over onze noodverlichtingsoplossingen, bezoek onze website of neem contact met ons op. We helpen je graag verder!